Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Styl YouTube

Xaaze

Podoba ci się pomysł YouTube  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? pomys? YouTube

• Tak
      27
    • Nie
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej mi się owe tło podoba.

@UP

No a jak...;P Już widzę te 5% ludzi którzy będą pisać że głupie teraz chociaż...

Opublikowano

jest to już znaczna zmiana, nie jakieś upiększenia i poprawki. Jak najbardziej jestem za, jednakże potrzeba będzie jakiś tydzień, żeby się przyzwyczaić. Cóż, YT przeszło tyle fatalnych przeróbek ale ludzi i tak nabywało! SĄDZE, ŻE TO SIE PRZYJMIE DO CHUJA.

Opublikowano

Jak dla mnie stary wygląd znacznie lepszy, a ten nowy taki zbugowany, że szkoda gadać.

Korzystałem z niego kilka miesięcy i nie wiedziałem jak wrócić do starego już poznałem tą metodę i wracam do OLD bo na pewno nie chce na stałe tego SHITU :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Powiem wam że ładnie to wygląda ale dla kogoś z wolnym netem zanim ta grafika się załaduje to lipa ;P

jak wrócić do starego stylu ?:D

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Ten nowy jest całkiem ładny, szkoda tylko że jest on podłożony tylko pod filmy...

Opublikowano

Cosmic panda już istnieje od hmm dwóch miesięcy i kłóciłbym się czy jest nowy. Przeszedł sporo zmian, według mnie na gorsze. Dziwne, że niektórzy uważają, iż jest to "nowy" styl.

Opublikowano

W sumie zdziwiłem się wchodząc i patrząc na tą zmianę. Jednakże podoba mi się. Jestem zadowolony. W końcu mają tyle kasy, że mogą sie przychylić do zmian. ; d

kochamplastik.png
Opublikowano

Moim zdaniem byłoby wszystko dobrze, gdyby pokazywało tak jak kiedyś w subach kilka filmów od jednej osoby, a nie po jednym filmiku. :x

Opublikowano

Chujówka.

Wolę starego.

Zniknęły łapki w komentarzach :<

Lecz są plusy np kolo komentarzy jest zakladka Proponowane filmy moze cos zainteresowac :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na TAK oczywiście

Najlepszą zmianą jest strona główna i szybki dostęp do subskrybowanych kanałów jak dla mnie :)

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...